//cdncn.goodao.net/kinkoumetal/kinkon11.jpg
//cdncn.goodao.net/kinkoumetal/kinkon2.jpg
//cdncn.goodao.net/kinkoumetal/kinkon3.jpg

Lamaran

Perusahaan nyiptakeun bahan bakar luhur, bahan alloy anu luhur kalayan suhu tinggi, konduktivitas tinggi, kakuatan super, ngagem tahan, anti kacapean sareng résistansi korosi. Bahan ieu umum dianggo dina aeroangkasa, komunikasi, las, pétrokimia, medis, sareng huma.

Kinkou(Suzhou)Copper Industry Co., Ltd

tentang Kami

Salaku perusahaan berteknologi tinggi di tingkat nasional, Kinkou (Suzhou) Tembaga Industri Co, Ltd didirikeun dina Mei 2004 sareng ayana di Taicang, Suzhou, tempat anu caket di Shanghai. Perusahaan nyiptakeun bahan bakar luhur, bahan alloy anu luhur kalayan suhu tinggi, konduktivitas tinggi, kakuatan super, ngagem tahan, anti kacapean sareng résistansi korosi. Bahan ieu umum dianggo dina aeroangkasa, komunikasi, las, pétrokimia, medis, sareng huma.

ngalanggan
pd

KINKOU

Produk kami

Perusahaan nyiptakeun bahan bakar luhur, bahan alloy anu luhur kalayan suhu tinggi, konduktivitas tinggi, kakuatan super, ngagem tahan, anti kacapean sareng résistansi korosi.

Tingali sadayana katalog
Warta
  • Partners1
  • Partners2
  • Partners5
  • Partners4
  • Partners3
  • Partners6