• C19160 alloy

    Alloy C19160

    C19160 mangrupikeun salah sahiji jenis aloi curah hujan. Ngaliwatan solusi anu padet sareng sepuh dina suhu anu tangtu, panyebaran penyebaran fosfor sareng sanyawa nikel bakal pédah dina matéri matérial. Umpungan sanyawa sanyawa ningkatkeun kakuatan sareng konduktivitas alloy. Teras ngalangkungan deformasi tiis kalayan tingkat pamrosésan anu tangtu, kabiasaan tensile tina bahan tiasa ngahontal dugi ka 700MPa, sareng bahanna ngagaduhan kinerja anu hadé sareng résistansi korosi.