Industri Kimia

C72900 nyaéta Cu15Ni8Sn basis tambaga anu didasarkeun ku tambaga anu tiasa dikuatkeun-tambaykeun.

* Ngahontal kombinasi kaku sareng kakuatan tinggi. Bisa tahan beban dampak dinamis. Bisa nyumponan sarat anu paling ketat tina beban struktural statik.
* Prestasi anu alus pikeun galur anti-ngagem, kalayan kinerja anu penting pikeun pelumasan diri alami tanpa rampasan pasangan gesekan, mangrupikeun bahan anu diperyogikeun pikeun alat panyambaran pesawat ageung, sareng ogé komponén gesekan anu dipikaresep tina minyak ogé nyambungkeun rod * Cocog kanggo sadaya jinis lingkungan asam atanapi cai uyah, résistansi korosi suhu tinggi.

Di industri kimia, alloy CuNiSn ogé tiasa dianggo dina réaktor tekanan tinggi, kapal tekanan sareng saterasna

Chemical Industry
Chemical Industry1