Gratis-cut Beryllium Tambaga Rod Jeung Kawat (CuBe2Pb C17300)

Kakuatan luhur, konduktivitas sareng témbok bébas témbok tembaga beryllium (C17300)


Jinis Produk

Produk Tag

Produkna geus digolongkeun kana produk berteknologi tinggi (kategori anyar) di Provinsi Jiangsu saprak taun 2013. éta nganut téknologi prosés pondok (6 patén) sareng hak intelektual mandiri, anu mimitina mekarkeun high-conductivity high-conductivity-free motong presisi beryllium precision tinggi sareng katutupan katergantungan domestik status quo pikeun ngimpor unggul anu luhur-intensitas tinggi-konduktivitas bebas-motong precision tinggi beryllium rod tambaga. Ayeuna, aya genep rengking klien di Top 10 Pabrikan ti Global Radio-frequency Connector.

1. Komposisi Kimia C17300

Model

Janten

Ni + Co

Ni + Co + Fe

Pb

Cu

C17300

1.8-2.0

≥0.20

≤0.6

0.2-0.6

Sépsi

2. Properties fisik jeung mékanis C17300

Kaayaan
(numutkeun ASTM)

Perawatan Panas
(℃)

Diameter

(mm)

Kakuatan tegangan (MPa)

Ngahasilkeun Nguat (MPa)

Elongation

4xD (%)

Teu karasa

Kondukték Eléktro

(IACS,%)

HV0.5

HRB atanapi HRC

TB00

775 ℃ ~ 800 ℃

Sadayana

410-590

. 140

> 20

159-162

B45-B85

15-19

TD04

775 ℃ ~ 800 ℃ Solusi + Pangerasan prosés Tiis

8-20

620-860

> 520

> 8

175-257

B88-B102

15-19

0,6-8

620-900

> 520

> 8

175-260

B88-B103

TH04

315 ℃ x1 ~ 2hr

8-20

1140-1380

> 930

> 20

345-406

C27-C44

23-28

0,6-8

1210-1450

> 1000

> 4

354-415

C38-C45

3. Kinerja Motong tina C17300
Sarua jeung 65% tina machinability kuningan C3600

4. Widang Aplikasi C17300
Ayeuna dianggo dina konektor coaxial, panyilidikan, komunikasi, aeroangkasa militér


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali