• What’ s beryllium copper?

    Naon tambaga beryllium?

    Tembaga Beryllium mangrupikeun aloi tambaga anu unsur paduan utama nyaéta berililum, ogé katelah tembaga berilium. Tambaga Beryllium mangrupikeun bahan elastis maju anu pangsaéna dina aloi tambaga, kalayan kakuatan anu luhur, élastisitas, karasa, kakuatan kacapean, histeresis elastis leutik, résistansi korosi, ngagem deui ...
    Maca deui
  • The main characteristics and life of beryllium copper mold

    Karakteristik utama sareng kahirupan kapang tambaga beryllium

    Coklat tambaga Beryllium mangrupikeun kapang logam pikeun ngadamel boneka sareng cocooan. Fitur utama kapang tambaga beryllium: 1. Nyalin pisan sapertos bulu sato, tandingan kulit, gandum kayu, pepelakan sato, dll, lengkep satia kana anu asli sareng tiasa ngalereskeun sareng ngimbangan cacad aslina kana t ...
    Maca deui
  • Rods,bars and tubes of beryllium copper

    Batang, batang sareng tabung beryllium tambaga

    1. Batang disayogikeun di lempeng lempeng pikeun diolah atanapi dibentuk ku para palanggan kana bagian-bagian akhir. Pembentukna parantos lami ngeraskeun umur. Ngolah mékanis biasana saatos ngeraskeun. Kagunaan umum nyaéta: ▪ Jalur sareng lengen inci anu kirang kedah diropéa ▪ Unsur struktural resi ...
    Maca deui