Komponén listrik sareng éléktronik

Aplikasi pangbadagna alloy tambaga beryllium nyaéta dina komponén listrik sareng éléktronik, khususna cinyusu, kontak, switch sareng relay. Dianggo salaku kontak dina komputer, alat komunikasi serat optik, soket ngahubungkeun papan sirkuit terintegrasi sareng papan sirkuit dicitak (utamina kabel tembaga beryllium) sareng telepon mobil, laptop sareng alat IT sanésna canggih langkung canggih, anu meryogikeun langkung canggih, langkung énggal. contactors langkung awét. Ieu parantos mendorong paménta pikeun komponén tambaga beryllium.

Electrical and electronic components01
Electrical and electronic components02
Electrical and electronic components03