Lain

other1

(1) Kawat tambaga Beryllium dipaké pikeun kawat spring, twist-pin, tombol fuzz, ramo cinyusu, sareng produk konektor luhurna sanésna.
(2) C19610 umumna dianggo dina panyambungna.
(3) Aloi tambaga ferro biasana dianggo dina jaringan panyalindungan RF bersih, panyambungna, kapang jeung saterasna.

other2
other3