• KINKOU-96 copper alloy(Cu-9Ni-6Sn  C72700)

    Aloi tambaga KINKOU-96 (Cu-9Ni-6Sn C72700)

    KINKOU-96®alloy (C72700; Cu-9Ni-6Sn) mangrupikeun bahan aloi tambaga generasi énggal, anu ngagaduhan ciri-ciri di handap ieu: kakuatan luhur, élastisitas anu alus, sareng kabentukna plastik anu hadé pikeun ngadeskeun tiis, ngahémutan, nyétél, Éta tiasa dilas tanpa lemes (lemes) Nguatkeun tempered), konduktivitas luhur, résistansi suhu luhur, résistansi korosi, résistansi ngagem lemes. Rarancang KINKOU-96®alloy henteu ukur nganggap faktor di luhur, tapi ogé pinuh nganggap panyalindungan lingkungan. Produk teu ngandung beryllium, cadmium, sareng titanium. KINKOU-96® alloy cocog pikeun élemén generasi anyar logam. 

  • KINKOU158 copper alloy(Cu-Ni-Sn C72900)

    Aloi tambaga KINKOU158 (Cu-Ni-Sn C72900)

    KINKOU158® alloy mangrupikeun tambaga anu tiasa didamelkeun tambaga anu didamel ku Cu-Ni-Sn-kakuatan-kuat.