Automotive

Otomotif

Di daérah otomotif, bahan kami dianggo di:
1) tambaga beryllium rendah tiasa dianggo dina batré listrik kendaraan énggal.
2) alloy CuCrZr tiasa dianggo dina hawa suhu tinggi sareng abah wiring anu luhur pisan, coil mesin mobil sareng sateuacana.
3) Tembok anu dikuatkeun Al2O3 dikuatkeun tiasa disébarkeun dina éléktroda las tangerang.

Automotive001
Automotive002
Automotive004 (1)