Tambaga Nikel Cobalt Beryllium Galunggang Rod Jeung Kawat (CuNiBe C17510)

Utamina dianggo dina aplikasi anu butuh konduktivitas termal atanapi listrik. Aloi nyayogikeun kakuatan sareng karasa anu hadé ditambah ku konduktivitas dina kisaran 45-60 persén tambaga kalayan sipat tegangan sareng kekerasan ngadeukeutan 140 ksi sareng RB 100 masing-masing.


Jinis Produk

Produk Tag

Komposisi Kimia C17510

Model

Janten

Co

Ni

Fe

Al

Si

Cu

C17510

0.2-0.6

≤0.3

1.4-2.2

≤0.1

≤0.20

≤0.20

Sépsi

2. Properties fisik jeung mékanis tina C17510

Kaayaan

Kinerja

Kodeu standar

Kategori

Kakuatan tegangan (MPa)

Teu karasa (HRB)

Kakuatan Éléktrik (IACS,%)

TB00

Perawatan Solusi Padet (A)

240-380

Min50

20

TD04

Perawatan Soléh Padet & Énergi Hardening State (H)

450-550

60-80

20

 

Saatos Pengobatan Deposit Panas

TF00

Perawatan Panas Deposit (AT)

690-895

92-100

45

TH04

Pengerasan & Deposit Panas Pengumuman Parumahan (HT)

760-965

95-102

48

3. Widang Aplikasi C17510
Utamina dianggo pikeun las, mobil énergi anyar ngecas tumpukan sareng industri komunikasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali