High Precision sareng Gratis Motong Beryllium Tambaga Tube-C17300

Bébas Tukang Tembaga Beryllium (C17300)


Jinis Produk

Produk Tag

Ngembangkeun tambaga beryllium luhur-precision pipa pikeun stasiun dasar 5G. Ayeuna, éta hijina produsén rumah tangga pipa mulus beryllium kualitas luhur sareng kualitas stabil sareng suplai massa. Diaméter luarna tiasa 1.0 ~ 25mm sareng témbok ketebalan nyaéta 0,08 ~ 6mm, toleransi tiasa akurat ka ± 0,01mm. Pasokan biasa perusahaan tina 2.0 * 1.6 2.0 * 1.8 3.5 * 3.2 3.95 * 3.65 sareng pipa pelatisan beryllium berprofil tinggi sanésna parantos dianggo dina alat stasion pangkalan 5G sapertos Huawei, ZTE sareng Nokia.
1. Komposisi Kimia C17300 Tube

Model

Janten

Ni + Co

Ni + Co + Fe

Pb

Cu

C17300

1.8-2.0

≥0.20

≤0.6

0.2-0.6

Sépsi

2. Properties fisik tina Tube C17300

Kaayaan

Kakuatan regangan

Pasihan Kakuatan

Teu karasa Rockwell

4 × DA

Kondukték Eléktro

Mpa

0,2% , Mpa

B

Elongation

IACS,%

 

 

 

mnt%

 

TB00

Solusi Panas Larutan Panas (A)

410-590

140

45-85

20

-

TD04

Propinsi Hardening (H)

Diameter < 10mm

620-900

 

88-103

 

 

 

 

 

Diameter: 10-25mm

620-860

 

88-102

8

> 17

Diameter25-75mm

590-830

520

88-101

 

 

Kaayaan

Kakuatan regangan

Pasihan Kakuatan

Teu karasa Rockwell

4 × DB

Kondukték Eléktro

Mpa

0,2% , Mpa

B

Elongation

 

 

 

mnt%

TF00

Perawatan Panas Deposit (AT)

1140-1380

1000

36-42

4

-

TH04

Pengerasan & Deposit Panas Pengumuman Parumahan (HT)

1240-1580

1070

38-44

2

> 22

3. Karakteristik C17300 Tube
Kakuatan tinggi, konduktivitas luhur, résistansi kacapean tinggi, résistansi ngagem tinggi, teu magnét

4. Aplikasi C17300 Tube
Ieu umumna dianggo pikeun stasiun dasar 5G, konektor coaxial, tube photomultiplier, alat precision tinggi, aerospace militér


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali