Komputer

Tren utama pamekaran komputer nyaéta transmisi data anu gancang sareng stabil, broadband sareng konsumsi daya rendah. Dibandingkeun sareng bahan mirah, alloy tambaga beryllium gaduh konduktivitas listrik langkung luhur, konduktivitas termal, élastisitas sareng kakuatan, sahingga réliabilitasna langkung saé. Produk nu berhubungan kaasup cinyusu, kontak (konektor), saklar, sareng sajabana.

computer1
computer2
computer3