Harta intelektual Urang Katuhu

* Hiji Kaayaan Nyusun Batang Kawat Galunggung (Patén No.:ZL 201010518772.6).

* Alatan Alat sareng Metodena pikeun Ngabentuk Sabuk Galuh tembaga via Deposit Semprot (Patén No.:ZL 201210411177.1).

* Hiji Kaayaan Nyiapkeun Panyebaran Dikuatkeun Tambaga sareng Aluminium Oksida (Patén No.:ZL 201310151407.X).