Tim R&D
* Industri-unip-pagelaran kerjasama basis Suzhou Kinkou Copper-Central South University
* Pusat Panilitian Téknik Suzhou pikeun Téknik Bahan Galunggung Prestasi Anyar
* Jiangsu Dasar Inovasi Post-doktor

Standar Didirikeun Kami
* Standar nasional: Pecahan Al2O3 nguatkeun lambaran tambaga (GB / T **** - 2016) Dileupaskeun
* Standar industri: Pérsihan Al2O3 nguatkeun rod tambaga sareng kawat YS / T998-2014
* Standar industri: tambaga Beryllium anu dipaké pikeun tabung fotomultiplier

r-d