Kinkou (Suzhou) Tambaga Industri Co, Ltd. 

Salaku perusahaan berteknologi tinggi dina tingkat nasional, Kinkou (Suzhou) Tembaga Industri Co, Ltd. diadegkeun dina bulan Mei 2004 sareng ayana di Taicang, Suzhou, tempat anu sabudeureunana Shanghai.M perusahaan nyiptakeun bahan bakar luhur, aloi tinggi anu diémutan ku suhu luhur, konduktivitas tinggi, kakuatan super, tahan resistor, anti kacapean sareng tahan korosi. Bahan ieu umum dianggo dina aeroangkasa, komunikasi, las, pétrokimia, medis, sareng huma.

Tim R&D

* Industri-unip-pagelaran kerjasama basis Suzhou Kinkou Copper-Central South University.
* Pusat Panilitian Téknik Suzhou pikeun Téknik Bahan Galunggung Prestasi Anyar.
* Jiangsu Dasar Inovasi Post-doktor.

Standar Didirikeun Kami

* Standar nasional: Pecahan Al2O3 nguatkeun lambaran tambaga (GB / T **** - 2016) Dileupaskeun.
* Standar industri: Pérsihan Al2O3 nguatkeun rod tambaga sareng kawat YS / T998-2014.
* Standar industri: tambaga Beryllium anu dipaké pikeun tabung fotomultiplier.

Harta intelektual Urang Katuhu

* Cara Ngabentuk Batang Kawat Galé (Patén No.:ZL 201010518772.6).
* Jinis Alat sareng Metodeu pikeun Ngabentuk Sabuk Kuningan Tambaga via Deposit Semprot (Patén No.:ZL 201210411177.1).
* Metode Nyiapkeun Panyebaran Témbok Tembok nganggo Aluminium Oksida (Patén No.:ZL 201310151407.X).

Pabrik Pabrik

factory1
factory3
factory2
factory4
logo1

jinjiang@kinkou.cn
+ 86-512-53402883