Minyak

C72900 nyaéta Cu15Ni8Sn basis tambaga anu didasarkeun ku tambaga anu tiasa dikuatkeun-tambaykeun.
* Ngahontal kombinasi kaku sareng kakuatan tinggi. Bisa tahan beban dampak dinamis. Bisa nyumponan sarat anu paling ketat tina beban struktural statik.
* Prestasi anu alus pikeun galur anti-ngagem, kalayan kinerja anu penting pikeun pelumasan diri alami tanpa rampasan pasangan gesek, mangrupikeun bahan anu diperyogikeun pikeun alat panyangkut pesawat pesawat ageung, sareng ogé komponén gesekan anu dipikaresep tina minyak ogé nyambungkeun rod
* Cocog kanggo sadaya jinis lingkungan asam atanapi cai uyah, résistansi korosi suhu tinggi.

Di industri minyak, aloi CuNiSn ogé tiasa dianggo dina jangkar hidrolik, gandungan rod penyusu tina sumur minyak, ngangkut bari ngebur (LWD), ngahasilkeun rungkun sareng cuci dorong.

oil
oil1