Ngembang

Aplikasi tembaga beryllium dina bahan kapang utamana dianggo pikeun ngahasilkeun mését suntik sareng cetakan ménu tina perlakuan panas dina plastik, produk kaca sareng logam.
* Aloi tambaga Beryllium gampang ngahasilkeun casting kalayan precision luhur, bentuk kompléks sareng pola jelas kusabab prestasi casting anu saé.
* Kakuatan tinggi, karasa tinggi, résistansi ngagem anu hadé sareng résistansi korosi.
* Konduktivitas termal ningkatkeun siklus ngabentuk sareng kahirupan jasa panjang.
* Gampang dibenerkeun ku las, sareng kakuatan éta moal leungit.
* Moal karat, perbaikan gampang sareng pangropéa, jsb.

mould
mould2
mould3