KINKOU-High Precision Beryllium Tembok Kawat (C17200)

* Beungeut KINKOU-High Precision Beryllium Copper Wire (C17200).

nyaéta lancar, bersih, rengat bébas, peeling, prick, kasar narik, tilepan sareng citakan.

* Permukaan narekahan tina kawat kompak sareng tanpa nyusutan, kerah, delaminasi sareng citakan.

* Éta tiasa nyumponan syarat-syarat penggulung sareng rewinding, terus produksi sareng dilapis séng. Diaméter gelung henteu robih saatos nyéépkeun deui, sareng moal aya bengkok, korélasi sareng kedutan kawat.


Jinis Produk

Produk Tag

1. Komposisi Kimia KINKOU-High Precision Kawat Tembaga Beryllium

Model

Janten

Ni + Co

Ni + Co + Fe

Ni + Co + Fe + Janten + Cu

C17200

1.8-2.0

≥0.20

≤0.6

≥99.5

2. Properties fisik tina KINKOU-High Precision Kawat Tembaga Beryllium

Diameter

Kakuatan tegangan (MPa)

≤φ0.20mm

784-1078

> φ0.20mm

686-980

3. Ukuran Dimungkinkeun sareng Nyélangan KINKOU-High Precision Tambaga Beryllium Kabel

Ukuranna

φ0.03-φ0.09

φ0.10-φ0.29

φ0.30-φ1.0

Panyebutan anu matak

-0.003

-0.005

-0,01

Buleud

Diaméterna moal ngalegaan kisaran simpangan anu diijinkeun

4. Aplikasi KINKOU-High Precision Tambaga Beryllium Kabel
Éta umumna dianggo pikeun kawat spring, twist-pin, tombol fuzz, ramo spring, sareng produk konektor luhur ogé sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali