Kinkou (Suzhou) Tambaga Industri Co, Ltd.

Alamat

No.18 Xingye South Road, Zona Pangembangan Ékonomi Taicang, Cina

Telepon

0086-15850277950
0086- (0) 512-53402883

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami