Aloi tambaga KINKOU158 (Cu-Ni-Sn C72900)

KINKOU158® alloy mangrupikeun tambaga anu tiasa didamelkeun tambaga anu didamel ku Cu-Ni-Sn-kakuatan-kuat.


Jinis Produk

Produk Tag

* Ngahontal kombinasi kaku sareng kakuatan tinggi. Bisa tahan beban dampak dinamis. Bisa nyumponan sarat anu paling ketat tina beban struktural statik. Rintangan rélaxasi tekanan termal nyata leuwih hadé ti alloy tambaga berium.
2. Kinerja anu alus pikeun bantalan anti-ngagem, kalayan kinerja anu penting pikeun pelumasan diri alami tanpa rampasan pasangan gesekan, éta mangrupikeun bahan anu diperyogikeun pikeun alat panyangkut pesawat pesawat ageung, sareng ogé komponén gesekan anu dipikaresep tina minyak ogé nyambungkeun rod sareng suhu tinggi sareng bahan beban alik anu luhur.
* Kinerja pagelaran sami sareng alloy kuningan anu gampang pisan gampang diolah kana komponén anu kompleks.
* Cocog kanggo sadaya jinis lingkungan asam atanapi cai uyah, résistansi korosi suhu tinggi.
* Kinerja alus.
* Stabilitas listrik nyata langkung saé ti alloy tambaga beryllium. Éta henteu ngahasilkeun magnetisme sareng bahan anu cocog pikeun panyambungna suhu luhur sareng panyambung RF.
* Henteu beracun sareng teu bahaya, bahan anu ramah lingkungan.
1. Komposisi Kimia C72900

Model

Ni

Sn

Unsur Galunggung séjén

Pangotor

Cu

C72900

14.5-15.5

7.5-8.8

0.2-0.6

≤0.15

Sépsi

2. Pasipatan Fisik C72900

Modulus elastis

Rasio Poisson

Kondukték Eléktro

Konduktivitas termal

Pekerjaan ékspérimén termal

Density

Katebusan

21 × 10 ^ 6psi

0,33

< 7% IACS

22 Btu / ft / jam / ° F

9,1 × 10 ^ -6 di / di / ° F

0,325 lb / di ^ 3

< 1.001

144kN / mm ^ 2

< 4 MS / m

38 W / M / ℃

16,4 × 10 ^ -6 m / m / ℃

9.00 g / cm ^ 3

3. Sipat mékanis Minimal C72900

Kaayaan

Diameter

Ngahasilkeun kakuatan 0,2%

Kakuatan Tensile Ultimate

 

Elongation

Teu karasa

Rata-rata Kertas Pangaruh CVN

inci

mm

ksi

N / mm ^ 2

ksi

N / mm ^ 2

% (4D)

HRC

ft-lbs

J

Rod

TS 95

0.75-3.25

19-82

95

655

106

730

18

93 HRB

30 *

40 *

3.26-6.00

83-152.4

95

655

105

725

18

93 HRB

30 *

40 *

TS 120U

0.75-1.59

19-40.9

110

755

120

825

15

24

15

20

1.6-3.25

41-82

110

755

120

825

15

24

12

16

3.26-6.00

83-152.4

110

755

120

825

15

22

11 **

14 **

TS 130

0.75-6.00

19-152.4

130

895

140

965

10

24

-

-

TS 160U

0,25

< 6.35

150

1035

160

1100

5

32

0.26-0.4

6.35-10

150

1035

160

1100

7

32

0.41-0.75

10.1-19

150

1035

165

1140

7

36

0.76-1.6

19.1-41

150

1035

165

1140

5

34

1.61-3.25

41.1-82

150

1035

160

1100

3

34

3.26-6.00

83-152.4

148

1020

160

1100

3

32

Kabel

TS 160U

< 0.25

< 6.35

150

1035

160

1100

5

32

0.26-0.4

6.35-10

150

1035

160

1100

7

32

Tube

TS 105

1.50-3.05 (Diameter éksternal)
< 0.4 (Tembok Kandel)

38-77 (Diameter éksternal)
< 10 (Kotak ketebalan)

105

725

120

830

15

22

1.50-3.05 (Diameter éksternal)
> 0.4 (Tembok Kandel)

38-77 (Diameter éksternal)
> 10 (Kotak ketebalan)

105

725

120

830

16

22

14 ***

19 ***

TS 150

1.30-3.00 (Diameter éksternal)

33-76 (Diameter éksternal)

150

1035

158

1090

5

36

-

-

*: Sakur nilai henteu kurang ti 24 ft-lbs (32J)

**: Sakur nilai henteu kurang ti 10 ft-lbs (13.5J)

***: Sakur nilai henteu langkung ti 16J; Ngan ukur tina CVN (ketebalan 10mm x 10mm)

4. Standar Toleransi Rod sareng Kawat C72900

Kaayaan

Jenis

Diameter

Kasabaran tina Diameter

Sabar tina Lurus

inci

mm

inci

mm

inci

mm

TS 160U

Rod

0.25-0.39

6.35-9.9

+/- 0,002

+/- 0,05

panjang = 10ft, simpangan < 0,25 inci

panjang = 3048mm, nyimpang < 6.35mm

0.4-0.74

10-18.9

+ 0,005 / -0

+ 0,13 / -0

TS 95, TS 120U, TS 130, TS 160U

Rod

0.75-1.6

19-40.9

+ 0,02 / + 0,08

+ 0,5 / + 2.0

panjang = 10ft, simpangan < 0,5 inci

panjang = 3048mm, nyimpang < 12mm

1.61-2.75

41-70

+ 0,02 / + 0,10

+ 0,5 / + 2,5

2.76-3.25

70.1-82

+ 0,02 / + 0.145

+ 0,5 / + 3,7

3.26-6.00

83-152.4

+ 0,02 / + 0.187

+ 0,5 / + 4,75

TS 160U

Kabel

< 0,4

< 10

+/- 0,002

+/- 0,05

 

 

5. Standar Toleransi tina Tube C72900

Kaayaan

Diameter

Tembok Ketebalan

Kasabaran tina Diameter

Sabar tina Lurus

inci

mm

mm

inci

mm

inci

mm

TS 160U

1.50-1.99

38-50

10-20% Diameter éksternal *

± 0,010

± 0,25

panjang = 10ft, simpangan < 0,5 inci **

panjang = 3048mm, nyimpang < 12mm

2.00-3.050

51-76

10-20% Diameter éksternal *

± 0,012

± 0,30

TS 150

1.30-1.99

33-52

8-20% tina Diameter éksternal *

± 0.008

± 0,20

panjang = 10ft, simpangan < 0,5 inci **

panjang = 3048mm, nyimpang < 12mm

2.00-3.00

53-79

6-10% tina Diameter éksternal *

± 0,010

± 0,25

* : Kanggo rujukan sanés. Punten parios nganggo pabrik baja pikeun dimensi anu diperyogikeun

** : Leutik kasabaran katoléhanan sayogi

6. Aplikasi C72900
Utamina dianggo pikeun gandeng rod Sucker, alat MWD, lengan na aci sareng gasket di industri minyak bumi;
Kapal angkat pesawat patang sareng aci; Tekanan anjing laut Geser pituduh; Panyambung suhu tinggi sareng konektor tahan korosi. jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali