• KINKOU-High Precision Beryllium Copper Wire(C17200)

    KINKOU-High Precision Beryllium Tembok Kawat (C17200)

    * Beungeut KINKOU-High Precision Beryllium Copper Wire (C17200).

    nyaéta lancar, bersih, rengat bébas, peeling, prick, kasar narik, tilepan sareng citakan.

    * Permukaan narekahan tina kawat kompak sareng tanpa nyusutan, kerah, delaminasi sareng citakan.

    * Éta tiasa nyumponan syarat-syarat penggulung sareng rewinding, terus produksi sareng dilapis séng. Diaméter gelung henteu robih saatos nyéépkeun deui, sareng moal aya bengkok, korélasi sareng kedutan kawat.