1. Batang disayogikeun di lempeng lempeng pikeun diolah atanapi dibentuk ku para palanggan kana bagian-bagian akhir. Pembentukna parantos lami ngeraskeun umur. Ngolah mékanis biasana saatos ngeraskeun. Kagunaan umum nyaéta:
▪ Lapisan sareng lengan inci anu peryogi pangropéa kirang
▪ Unsur-unsur struktural tina bedil las
▪ Batang inti sareng sisipan suntikan cetakan sareng tuang logam tilem
▪ Panyambung industri komunikasi

2. Bar ogé disayogikeun dina lurus lempeng, tapi salian ti segi cross-section, square, rectangular and hexagonal ogé umum pisan.Typical kagunaan nyaéta:
▪ Tahan anu tiasa dianggo
▪ Pitunjuk jalan sareng beus
▪ Épén panggang
▪ Rintangan las

3. Tabung gaduh sababaraha kombinasi diaméterna / témbok ketebalan, mimitian ti bagéan ultra-ipis anu dibere redrawn, tabung langsung-témbok ipis, sareng tabung témbok témbok panas-digawé. Aplikasi has nyaéta saperti kieu:
▪ High-élastisitas, pipa kakuatan tinggi, Panungtun gelombang sareng tabung pitot pikeun instrumen
▪ Élemén sareng unsur pangsi tina pesawat badarat pesawat
▪ Lama-panjang borongan tilu sirah
▪ Perumahan tahan tekanan tina instrumén médan magnét precision sareng instrumen séjén

Panggunaan penting tina batang, batang sareng tabung nyaéta pikeun produk anu dianggo pikeun las ngebalan. Tambaga Beryllium nyumponan paménta industri ieu ku karasa na konduktivitasna pikeun mastikeun katepatan unsur struktural sareng daya tahan éléktroda. Éta gampang diproduksi dina bending sareng mesin, sareng ogé ngirangan biaya résistansi.


Waktu pos: Méi-29-2020