Tembaga Beryllium mangrupikeun aloi tambaga anu unsur paduan utama nyaéta berililum, ogé katelah tembaga berilium.

Tembaga Beryllium mangrupikeun bahan elastis maju anu pangsaéna dina aloi tambaga, kalayan kakuatan anu luhur, élastisitas, karasa, kakuatan kacapean, histeresis elastis leutik, résistansi korosi, tahan résistansi, résistansi tiis, konduktivitas luhur, non-magnét, sareng teu aya percikan nalika dampak Siri fungsi fisik anu alus, kimia sareng mékanis.

Aloi tambaga Beryllium mangrupikeun campuran alloy sareng fungsi komprehensif mékanis, fisik sareng kimia. Saatos cucur angin sareng tempering, tambaga berilium gaduh kakuatan anu kuat, élastisitas, ngagemkeun tahan, tahan kacapean sareng résistansi panas. Dina waktos anu sami, perunggu beryllium ogé gaduh konduktivitas listrik anu luhur, konduktivitas termal, résistansi tiis sareng non-magnet. Bahan tambaga beryllium teu gaduh percikan nalika pencét, sareng gampang dilas sareng ngagem. Salaku tambahan, tambaga beryllium ngagaduhan résistansi korosi anu hadé dina suasana, cai tawar sareng cai laut.Ini ogé gaduh cairan anu hadé sareng kamampuan pikeun nyusun pola-pola halus. Kusabab seueur fungsi unggul tina aloi tambaga beryllium, parantos biasa dipaké di manufaktur.

Strip tembaga Beryllium tiasa dianggo pikeun nyiptakeun kontak konektor éléktronik, rupa-rupa switch kontak, sareng bagian konci penting sapertos diaphragms, diaphragms, bellows, washers spring, sikat mikromotor sareng komutator, sareng Fittings listrik, switch, kontak, bagéan témbok, audio komponén, jsb.


Waktu pos: Méi-29-2020