Coklat tambaga Beryllium mangrupikeun kapang logam pikeun ngadamel boneka sareng cocooan.

Fitur utama kapang tambaga beryllium:
1. Nyalin pisan sapertos bulu sato, spioning kulit, sisikian kayu, pepelakan sato angka, sareng sajabana, lengkep satia kana anu asli sareng tiasa ngalereskeun sareng ngimbangan cacad aslina dugi ka anu ageung luyu sareng sarat sareng kabutuhan customer. Utamana cocog pikeun acuan henteu teratur;
2. Hiji hal anu teu tiasa diolah ku mesin ukiran, sapertos posisi écét sabalikna; karasa 30-40HRc saatos perawatan panas sareng gaduh kakuatan anu tinggi sareng tahan tahan;
3. Pelesir panas anu alus teuing tina tambaga beryllium ngirangan siklus suntik ku 30% dibandingkeun sareng cet umum;
4. Gancang nyetak réproduksi, pondokkeun waktos ka pasar produk kaulinan sareng ningkatkeun daya saing.

Hayat jasa panjang tina tambaga beryllium: Penting pisan pikeun produsén pikeun ngira-ngira biaya acuan, kasinambungan produksi sareng harepan jasa hirup tina kerang. Nalika kakuatan sareng kekerasan tambaga beryllium nyumponan sarat, kerentuhan tambaga beryllium pikeun setrés suhu tina kapang tiasa seueur ningkatkeun kahirupan jasa tina kapang. Sateuacan nangtoskeun penggunaan kapang tambaga beryllium, kakuatan ngahasilkeun, modulus elastis, konduktivitas termal, sareng koefisien ékspansi suhu tambaga beryllium kedah dipertimbangkeun ogé. Tambaga Beryllium jauh langkung tahan kana setrés termal tibatan waja paéh.


Waktu pos: Méi-29-2020